-
Module Basis koken: Cursus met menu's en recepten
Uitgewerkte cursus met menu's en recepten voor de module basis koken voor het gehele schooljaar.
De cursus bestaat uit vijftien lessen. In elke les komt een ander menu aan bod.
Een overzicht van de gerechten vind je hier:
- salade met gebakken kip, …
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Spekslager: Toets
Toets voor de afdeling beenhouwer of spekslager over vleesbereidingen.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Haarstructuur en haargroei
Je oefent op de haarstructuur en haargroei aan de hand van deze Quizlet.
Interactieve oefening (7)Directie -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten (les 9)
Vegetarische gerechten te gebruiken in de les aternatieve keuken, door mij zelf bedacht en uitgeprobeerd.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarisch koken (les 10)
Gerechten voor de vegetarische keuken, door mezelf gebruikt en ontworpen voor de module alternatieve keuken.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten
Voor de module alternatieve keuken (vegetarische gerechten) heb ik deze gerechten als praktijkleerkracht bedacht en op punt gezet.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Worsten maken: Instructiefiche
Dit is een fiche met de nodige tips en informatie om verse worsten te maken.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Fonds en sauzen: Kruiswoordraadsel
Kruiswoordraadsel waarin je oefent op de vaktermen in verband met de basis van fonds en sauzen.
Interactieve oefeningLeerkracht -
Poolse witte worsten: Ingrediënten en bereiding
Hoe Poolse witte worsten maken? Aan de hand van deze video is het vrij gemakkelijk deze worst zelf te maken.De Poolse naam van deze witte worst is biała kiełbasa.
VideoLeerkracht