-
Spekslager: Toets
Toets voor de afdeling beenhouwer of spekslager over vleesbereidingen.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Anorganische chemie: Naamgeving zuren, basen, zouten en oxiden
Dit leerpad gaat over de naamgeving van de vier belangrijkste anorganische verbindingsklassen: zuren, basen, zouten en oxiden.
Interactieve oefening (9)Leerkracht -
Anorganische chemie: Basisbegrippen en naamgeving
Interactief leerpad over de naamgeving van anorganische verbindingen.
Interactieve oefening (4)Leerkracht -
Worsten maken: Instructiefiche
Dit is een fiche met de nodige tips en informatie om verse worsten te maken.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
L-Pack: Taalcursussen met het oog op integratie
"L-Pack is een ‘citizenship language pack for migrants in Europe’: een project dat oorspronkelijk werd opgezet vanuit taaltrainingsinstituten in Italië, Spanje en Duitsland, gericht op het aanbieden van talige basisvaardigheden …
WebsiteLeerkracht -
Poolse witte worsten: Ingrediënten en bereiding
Hoe Poolse witte worsten maken? Aan de hand van deze video is het vrij gemakkelijk deze worst zelf te maken.De Poolse naam van deze witte worst is biała kiełbasa.
VideoLeerkracht