-
Spekslager: Toets
Toets voor de afdeling beenhouwer of spekslager over vleesbereidingen.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Nieuwe voedingsdriehoek: Aanbevelingen
Met deze quiz in verband met de nieuwe voedingsdriehoek oefen je:
- gebruik van de nieuwe voedingsdriehoek;
- waarom een nieuwe voedingsdriehoek.
Interactieve oefening (8)Leerkracht -
Worsten maken: Instructiefiche
Dit is een fiche met de nodige tips en informatie om verse worsten te maken.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Roomijs maken: Lesplan
Lesplan i.v.m. roomijs maken.
De leerlingen demonstreren hier de aangeleerde keukentechnieken:
- vanner,
- ruban.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Poolse witte worsten: Ingrediënten en bereiding
Hoe Poolse witte worsten maken? Aan de hand van deze video is het vrij gemakkelijk deze worst zelf te maken.De Poolse naam van deze witte worst is biała kiełbasa.
VideoLeerkracht