Liefde en zelfliefde: Gids Sidekick Sam Academy


Wat is een Sidekick Sam? Een Sidekick Sam is een leerkracht of onderwijsexpert die zich nog meer wil engageren voor kinderen, jongeren en hun eigen leerlingen. het is iemand met scherpe voelsprieten en kilo's empathie, die op die manier kinderen en jongeren een duw geeft in de richting van de toekomst. 

Via Sidekick Sam Academy kan je een Sidekick Sam worden. Het is een gratis online platform, waar je toegang krijgt tot heel wat kant-en-klare lespakketten, straffe video's, workshops en onze eigenpodcast. Deze boordevolle informatie is steeds gelinkt aan actuele onderwijstopics. 

Ben jij klaar om een Sidekick Sam te worden? Registreer je GRATIS op de Sidekick Sam Academy.

Liefde & Zelfliefde 

Als het over liefde en seks gaat, is morele paniek niet nodig, verzekert professor Paul Enzlin. Hij is programmadirecteur van de opleiding ‘master in de seksuologie’ aan de KU Leuven en vindt in wetenschappelijke studies meer dan voldoende geruststellende resultaten. 

Over wanneer kinderen en jongeren zich aan de liefde en seks wagen, over hun drijfveren daarvoor en over hoe leerkrachten hen daarbij kunnen begeleiden. Voor dat laatste gebruikt hij trouwens graag een pittig ezelsbruggetje: LSD. Hoezo? 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Organisatie, firma, vzw

Ontdek ook