VRHoogte: Veilig werken op virtuele hoogte


Veilig werken op hoogte is voor leerlingen in o.a. de bouw- of industriële sector een erg belangrijke te bereiken basiscompetentie. 

VRhoogte is een interactieve Virtual Reality-opleidingsmodule voor leerlingen van het secundair onderwijs waarmee je hen deze basisvaardigheid op een motiverende manier aanleert. De leerlingen trainen in een virtuele omgeving de basisvaardigheden voor werken op grote hoogte, bijvoorbeeld bij steigerbouw of het onderhoud van hoogspanningsmasten of windmolens. 

Deze applicatie werd ontwikkeld voor gebruik met Oculus Quest. Er bestaat ook een versie voor de HTC Vive: VRHoogte : Veilig werken op virtuele hoogte - HTC Vive Pro

Indien je niet over een eigen VR-bril beschikt en je wil deze applicatie zelf testen, kan je deze ook bij Syntra West lenen, via info@syntrawest.be  voor maximaal twee weken.

Zo willen we iedereen de kans geven om de applicatie te testen. Hiervoor vragen we een waarborg van €250, die je bij het terugbrengen van VR bril in perfecte staat, terugkrijgt. 



Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Ander

Ontdek ook